HŐSZIGETELNI KELL!

DE HOGYAN?

... azt tudnod kell, hogy a homlokzat az építkezés költségvetésében jelentős tételt jelent, így hát nem mindegy, hogy ezt az összeget mire fordítod.

Az is közismert tény, hogy a homlokzat hőszigetelése némiképp többe kerül, mint egy hagyományos vakolat kivitelezése, de ez a különbség minimális, valamint rendkívül gyorsan, akár fél éven belül is megtérül!

Egy jellemző és teljesen természetes tendencia, hogy a hőszigetelés nélküli épületek értéke nagymértékben lecsökken, míg a jól szigeteltek értéke és eladhatósága jelentősen megugrik az ingatlanpiacon.

Hőszigetelj, korszerű, kiváló minőségű anyagokkal és lehetőleg olcsón!
De mit is takar az a fogalom, hogy olcsó?

Egy hőszigetelő rendszer olyan jó, mint amilyen a leggyengébb minőségű alkotó eleme, tehát, ha egy rendszerben akár csak egy összetevő is gyenge minőségű, a teljes rendszer sem lehet jobb annál!

Általában a jó minőség és a kedvező ár ellentétes fogalmak. A Graytherm hőszigetelő rendszer ezeket az állításokat cáfolja!

Miért a Graytherm hőszigetelő rendszer?

Kiváló Építési Termék® (mely védjegyet csak a korszerű, kiváló minőségű építési termékek kaphatnak meg!)

  • A legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően a gyártási költségeinket alacsony szinten tudjuk tartani, így termékeink ár-érték aránya szinte verhetetlen.
  • A Graytherm hőszigetelő rendszerek tulajdonságait és gyártási körülményeit független bevizsgáló intézetek vizsgálják és rendszeresen ellenőrzik.
  • Graytherm hőszigetelő rendszer elemei jellemzően hőszigetelés céljára lettek kifejlesztve, a legkorszerűbb és minőségben a legmegbízhatóbb alapanyagok felhasználásával, figyelembe véve a nemzetközi kutatóintézetek és a saját fejlesztő laboratóriumunk eredményeit.
  • Graytherm hőszigetelő rendszer gyártójaként már hosszú évek óta vagyunk jelen a piacon és anyagaink minőségét sok százezer négyzetméter homlokzat problémamentes hőszigetelése igazolja.
  • A Graytherm hőszigetelő rendszerekhez rendszergaranciát adunk, amely szavatolja, hogy a már kivitelezett homlokzaton bármilyen gond merülne fel szakértőink a panasszal érdemben foglalkoznak -legyen az akár kivitelezői hiba is- és biztosan megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a problémára.
  • A Graytherm hőszigetelő rendszert több, mint 1000 színben rendelheti!
  • És nem utolsó sorban ez Magyar termék!

A Graytherm hőszigetelőrendszer tartalmaz mindent, amire szükséged van.

 Így már csak a szín kiválasztása lesz a feladatod.